Osaston jäsenedut

• Osastolla on Korpijärvellä kesämökki, joka on Mikkelin Liikealan osaston jäsenten varattavissa. Mökkikausi on toukokuusta syyskuuhun.  Varaushinnat vahvistetaan vuosittain ja ilmoitetaan PAM-lehdessä, Facebookissa, Länsi-Savon järjestöpalstalla ja osaston nettisivuilla.
    Tarkemmat tiedot Mökki-linkissä vasemmalla
  • Nuorille järjestetään omaa toimintaa, seuraa tapahtumia facebookista PAM Mikkelin liikealan osasto 008

• Kuukauden ensimmäinen lauantai ilmainen tai pientä omavastuuta  vastaan  vaihtuva tapahtuma osaston jäsenille

• Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit 10 kpl nippu 20€ (arvo 50€). Etu koskee kaikkia jäseniä. Yksi nippu/vuosi. Lippuja voi käydä noutamassa joka kuukauden ensimmäinen maanantai osaston toimistolta klo 17-19 Vuorikatu 11, 2.krs.Ota jäsenkortti ja tasaraha mukaan. Mikäli asut kauempana Mikkelistä voit maksaa tilille ja postitamme päivystyksen aikana.

•  Lisätietoja: pam008mikkeli(at)gmail.com